Blog

  • 12 czerwca 2019
    Fluor – czy jest się czego obawiać? – część II

    Druga część rozważań naukowych na temat fluoru i jego toksyczności.

    zobacz więcej
  • 8 czerwca 2019
    Fluor – czy jest się czego obawiać? – część I

    Próba rozjaśnienia kontrowersji wokół fluoru.

    zobacz więcej
  • 4 czerwca 2019
    Cynk - zastosowanie i działanie

    Jakie funkcje pełni cynk w organizmie człowieka?

    zobacz więcej
  • 30 maja 2019
    Truskawki – nie tylko smaczne, lecz i zdrowe

    Co oprócz wspaniałego smaku kryją w sobie truskawki?

    zobacz więcej
  • 26 maja 2019
    Aktywność fizyczna osób o wysokiej wrażliwości sensorycznej

    Jaka forma wysiłku jest najbardziej pożądana dla osób wysoko wrażliwych (WWO)?

    zobacz więcej
  • 22 maja 2019
    Wpływ białka serwatkowego na zdrowie kardiometaboliczne

    W jaki sposób popularny Whey Protein wpływa na lipidogram, czy ciśnienie tętnicze krwi? 

    zobacz więcej

Partnerzy