Blog

  • 5 marca 2019
    Kiedy warto rozważyć suplementację Lactobacillus rhamnosus GG – część I

    Jakie korzyści można uzyskać w wyniku przyjmowania szczepu Lactobacillus rhamnosus GG?

    zobacz więcej
  • 2 marca 2019
    Suplementacja kwasami EPA i DHA a potreningowa boleśność mięśniowa

    W jaki sposób długołańcuchowe kwasy EPA i DHA mogą zmniejszać opóźnioną bolesność mięśniową związaną z wykonywanym wysiłkiem fizycznym?

    zobacz więcej
  • 27 lutego 2019
    Które pokarmy najbardziej sycą?

    Poznaj najsilniej sycące produkty żywnościowe.

    zobacz więcej
  • 24 lutego 2019
    Czy pozostajemy szczupli głównie dzięki genom?

    Czy uwarunkowania genetyczne mogą faktycznie odgrywać ważną rolę w utrzymywaniu smukłej sylwetki w ciągu całego życia?

    zobacz więcej
  • 21 lutego 2019
    Wpływ regularnej konsumpcji smażonych potraw na stan zdrowia

    Co tak na prawdę sprawia, że powinniśmy stale ograniczać spożycie smażonych potraw?

    zobacz więcej
  • 18 lutego 2019
    Neuroprotekcyjne właściwości kwasów Omega-3 u sportowców

    Jaki jest związek suplementacji kwasami EPA i DHA a wstrząśnieniem mózgu powiązanym z uprawianą dyscypliną sportową?

    zobacz więcej

Partnerzy